Sojabonen tropical, sojabonen met mais en ananas

0
189

200 g sojabonen

 kruidenbouillon

I blik maïs

 blik ananasschijven

1 banaan

 2 lepels slaolie

peterselie

(5 nootjes kleingesneden

gember of

50 g gemalen kokos)

Sojabonen tropical, sojabonen met mais en ananas

De sojabonen in de kruidenbouillon gaar laten worden (zie peulvruchten koken blz. 234) en laten uitlekken. De maïs in het vocht verwarmen, laten uitlekken. De schijven ananas laten uitlekken, de banaan in de lengte in 3 repen snijden. De olie heet laten worden. De ananas en de banaan na el­kaar vlug goudbruin bakken, in stukken snijden en met de warme maïs en de kleingesneden peterselie en desge­wenst de gember of de kokos door de warme sojabonen mengen. Geven met taugé en pindasaus (blz. 71) of met een rauwkostgerecht.