Zoetzure varkenslappen (van de schouder)

0
299

100 g schouderlappen saté-marinade (blz. 77) 1 ui 1 teentje knoflook t blik ananasblokjes Engelse saus tomatenketchup (1 lepel kruidenazijn)

Zoetzure varkenslappen (van de schouder)

De lappen desgewenst in repen snijden, V2 uur marineren in een saté-marinade (blz. 77) en droogdeppen. Het vlees in de hete boter bruin bakken. Uit de pan nemen en warm hou­den. Een schoongemaakte gesnipperde ui, een geperst teentje knoflook en uitgelekte ananasblokjes (uit blik) in de bruine boter bakken. De jus afmaken met 1 dl ananassap; op smaak afmaken met Engelse saus, tomatenketchup en een lepel marinadevocht of kruidenazijn. Het vlees hierin ± 15 min. stoven.

SHARE
Previous articleBlinde vinken
Next articlekarbonaden met abrikozen